Login Register

ورود به حساب کاربری

نام کاربری
رمز عبور *
مرا به خاطر بسپار

ایجاد حساب کاربری

Fields marked with an asterisk (*) are required.
Name
نام کاربری
رمز عبور *
تکرار رمز عبور *
پست الکترونیکی *
تکرار پست الکترونیکی *

نباید در مسیر اجرای سیاست‌های ابلاغی سلامت، انحرافی حاصل شود

 

وزیر بهداشت با تاکید بر اینکه سیاست‌های ابلاغی سلامت منجر به اقداماتی بنیادین در عرصه کشور می‌شود، گفت: همه ما و به ‌ویژه مراکز قانون‌گذاری و نظارتی باید با وسواس و دقت بر این مهم نظارت کنند تا خدای ناکرده، قوانینی خلاف این سیاست‌ها تدوین و تصویب نشود.

سیدحسن هاشمی، وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با انتشار یادداشتی در وب سایت خود با عنوان «سیاست‌های برای سلامت مردم»، آورده است: هر چند طی ٩ ماه گذشته که به عنوان وزیر مشغول خدمت شده‌ام، تمام روزها پر کار و پر مشغله بوده، امــا هفـتـــه نخـســت اردیبهشت، کارها بسیار فشرده بود. برنامه‌های گوناگون هفته سلامت، پیگیری‌های ضروری برای آغاز به کار جلسات کار گـروه اجرایی کردن ســـیاســت‌هـای کـلـی ســــلامت، که از سـوی مقام معظم رهبری ابلاغ شده است و همچنین بحث‌های متعدد در مورد چگونگی تخصیص و جذب اعتبارات حاصل از درآمد مرحله دوم هدفمندی یارانه‌ها، در کنار امور جاری وزارتخانه، حتی فرصتی برای نوشتن مطلب برای وب‌سایت هم باقی نگذاشت.
خوشبختانه نخستین جلسه کار گروه سیاست‌های کلی سلامت با حضور معاونان وزارتخانه، اساتید دانشگاه، نمایندگان مجلس، سازمان‌های بیمه‌گر و صاحبنظران حوزه سلامت تشکیل شد.
اطمینان دارم این سیاست‌ها الگویی خواهد بود که منجر به اقداماتی بنیادین در عرصه بهداشت و سلامت کشور می‌شود و دستاوردهای بزرگی برای مردم عزیز در تمامی شهرها و روستاها به همراه خواهد داشت.
در این مورد تمام تلاشم این است که سیاست‌ها هر چه سریع‌تر و البته با تدبیر و برنامه به مرحله اجرا درآید و به قول معروف روی زمین نماند. متأسفانه در پاره‌ای موارد، سیاست‌های کلان و قابل استفاده، در حد تعریف و تشریفات باقی می‌ماند و نمی‌تواند گره‌ای از مشکلات کشور باز کند.
البته باید بپذیریم که کلی بودن سیاست‌ها ممکن است برای برخی از مسئولان ابهاماتی ایجاد کند؛ چنین مواردی می‌تواند سرعت اجرای برنامه‌ها را کند کرده و به تدریج خود به معضلی تبدیل شود. پس لازم است در نخستین گام ابعاد مختلف هر سیاست برای متولیان حوزه سلامت تبیین شود تا با ایجاد درک واحد و تشخیص صحیح، نقشه راه را تعیین و بر اساس آن حرکت کنیم؛ قطعاً این کار به چند ماهی زمان نیاز دارد و باید این مرحله را با جدیت و در عین حال صبوری پشت سر بگذاریم.
پس از آن نیز همه ما و به ‌ویژه مراکز قانون‌گذاری و نظارتی، مانند مجلس شورای اسلامی، شورای نگهبان و مجمع تشخیص مصلحت باید با وسواس و دقت بر این مهم نظارت کنند تا خدای ناکرده، قوانینی خلاف این سیاست‌ها تدوین و تصویب نشود و در مرحله اجرا انحرافی حاصل نگردد.
امیدوارم با این تدابیر بتوانیم گام‌هایی بلند و اساسی در حوزه سلامت و خدمت به ملت عزیز ایران برداریم.

 

 

 

 

تماس با ما

جهت ارتباط با مدیریت، ارسال انتقادات و پیشنهادات و نیز ارسال مقالات و اخبار حوزه سیاست گذاری می توانید با نشانی الکترونیکی زیر تماس حاصل فرمایید .

info@ippra.com

ایپرا تلاش خواهد کرد، در کمترین زمان، به مکاتبات شما پاسخ داده و ترتیب اثر دهد.

درباره ما

 تارنمای «تجزیه و تحلیل سیاست گذاری عمومی» (ایپرا/Ippra) پایگاهی تخصصی است جهت استفاده اساتید، دانشجویان و علاقه مندان حوزه سیاست گذاری عمومی که با هدف توسعه و ترویج گرایشات سیاست گذاری در حوزه فرهنگ، سلامت، علم، صنعت و تجارت فعالیت می کند. در این نشانی اینترنتی می توانید خبرهای سیاست گذاری داخل و خارج از کشور را دنبال و نیز مقالاتی در زمینه بهترین نمونه های سیاست گذاری ایران و سایر نقاط جهان را، مطالعه کنید. ایپرا همچنین، برگزاری دوره های آموزشی و پژوهشی، کلاس ها و مجموعه های کارگاهی مرتبط با این حوزه را برای ادارات، سازمان ها و نهادهای دولتی و خصوصی تضمین می کند.